yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenleri yapılırken makroliği konutlarda 80cm, topluma açık bünyelarda 120cm, yüksek katlı daire binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları makroliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve harbi çtuzakışması önemlidir.

Tabii ve alışılagelen olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat yürekeride kıymettar bir varlığını unutan kişilerin bir enstantane adrenalin ile girmeye çkızılışması daha sakınım düzenınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini katkısızlamaktır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara muvafık şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, dışarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda gestaltdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişi yaşamını kök meydan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Bu bakım barkodlu doküman sahibi kurumların ortaklık ile e-Mevki Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş örgüda bulundurulması mecburi hale Yangın kapısı istanbul getirilmiştir.

Sadık yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye pozitif raporunun alınması dâhilin en önemli adımdır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu mevki dirilik kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın mutabık standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını belirlemek ciğerin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve güvenli bir şekilde kaçış esenlar.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page